Blev startet i 2016 af Troels, Thomas og Jonas, der alle er opvokset på Fyn omgivet af æbleplantager.

De kender fornemmelse af at lade saften fra et æble kildre smagsløgene. Hver sort har sin egen smagoplevelse og den kan gemmes på flasker. Derfor har de to entusiaster foreløbig udviklet tre forskellige former for raffineret flydende æblesmag: Cider, IceCider og Æblebrus.

Ingen kompromier

Er mulige, hvis vi skal holde den høje standard, der har været målet fra bryggeriets start. Æblerne, den dyrebare råvare, dyrkes af vores partner NybroFrugt i Kerteminde, hvor æblerne håndplukkes, sorteres og udvælges før de presses. Omhyggeligheden, under både dyrkning og forædling af vore produkter, giver den samme gode smagsoplevelse hver gang.

Æblebrus

Opstod som en undren. På en fødevaremesse gik det op for de to bryggere, at det stort set er umuligt at købe en sodavand uden tilsat sukker. Læg til, at de er lavet af koncentrater eller ekstrakter tilsat en masse vand. Det måtte kunne gøres bedre. Resultatet blev, at de to cidere fik en alkoholfri søster, Æblebrus. De eneste tilsætningsstoffer er kulsyre og en stor portion kærlighed til æbler. Det er en sodavand uden E-numre.

Fyn har et klima og en jordbund, der gør æbletræer i godt humør. Det giver saftige æbler af en kvalitet, som vi gerne vil dele med andre. Vi gør en smule ved dem, men ikke mere end at de stadig smager af sommersol og fynsk muld.

https://www.facebook.com/BryggerietAE/

Kontaktoplysninger
Bryggeriet Æ
Telefon: 26 46 03 20