Økologisk - fermenteret - alkoholfri

Kunstbryggeriet far & søn har I mange år brygget øl og drevet egen restaurant som en del af bryggeriet. Undervejs opdagede vi at der var stærk efterspørgsel efter et velsmagende kvalitetsprodukt til vores spisende gæster, der ønskede et alkoholfrit alternativ.

A champagne feeling - no alcohol

Vores fizz er flaskefermenteret og produceret efter samme metode, som når man brygger champagne. Ved fermentering udvikles der mere komplekse smagsnoter, der er med til at berige smagens karakter. Der kommer en dybde og nuance I drikken, der er helt unik. Fermenteringen er også med til at skabe en naturlig "kulsyre", der giver en let boble. En boble der bliver I drikken når du kommer is I.

Fermenteringen giver en alkoholprocent på 0,5 %, men med så lav en alkoholprocent er FIZZ by BoRino stadig kategoriseret som et alkoholfrit produkt. Vores primære smagsgivere er urter, dette er med til at reducere sukkerindholdet og derfor har vi et produkt med lavt sukkerindhold og stor kompleksitet.

Produkterne er velegnede til som et alkoholfrit alternativ til mad eller nyd den som forfriskning med is. Fizz by BoRino kan med stor fordel også bruges som mixers til din favorit alkohol.

Kontaktoplysninger
FiZZ by BoRino
Vestergade 24
5700 Svendborg