Butikken, som mange forbinder med de små forretninger, de kender fra Frankrig, rummer alt fra fersk kød, charcuterie og specialiteter fra Frankrig, Fyn og andre egne i Danmark samt hjemmelavede færdigretter og danske og franske tapas.

Caroline, som driver stedet, er vokset op i Frankrig, hvor hun har været vant til, at forældrene handlede velsmagende og friske råvarer på torvet og direkte hos de lokale producenter. Efter flere år i Danmark arbejder hun på at dele sin begejstring for den gode smagsoplevelse og de lokale råvarer og specialiteter med afsæt i de franske og danske kulinariske traditioner. 

 

Åbningstider:

Delikatesseforretning:
Mandag: lukket
Tirsdag – fredag: 11.30-18.00
Lørdag: kl 10.00 – 16.00
Søndag: kl 10.00 – 14.00

Køkkenet:
mandag: lukket
tirsdag: kl 11.30 – 16.00
onsdag-fredag: kl 11.30 – 18.00
lørdag: kl 10.00 – 21.30
søndag: kl 10.00 – 14.00

Her får du

  • Danske og franske tapas 
  • Mel og korn fra Økomølleriet
  • Svinekød, pølser og pålæg fra Gårdbutikken Bodebjerg
  • Charcuterie og laks fra Fanø
  • Økologisk Lam
  • Oksekød fra Fårehavegård
  • Kyllinger fra Allégården
  • Økologiske kyllinger fra Sødam
  • Franske delikatesser
  • Kirsebærdelikatesser fra Selleberg
  • Chokolade fra l'Artisan
  • Øl fra Stensbogård
  • Pasta fra Bornholm
  • Gavekasser
  • Lækkerier fra det søde liv
  • Cider fra Kernegården på Fejø
Kontaktoplysninger
Gastroteket
Nørregade 39
5000 Odense C
Telefon: 28 18 01 11