Butikken, som mange forbinder med de små forretninger, de kender fra Frankrig, rummer alt fra fersk kød, charcuterie og specialiteter fra Frankrig, Fyn og andre egne i Danmark samt hjemmelavede færdigretter og danske og franske tapas.
Caroline, som driver stedet, er vokset op i Frankrig, hvor hun har været vant til, at forældrene handlede velsmagende og friske råvarer på torvet og direkte hos de lokale producenter. Efter flere år i Danmark arbejder hun på at dele sin begejstring for den gode smagsoplevelse og de lokale råvarer og specialiteter med afsæt i de franske og danske kulinariske traditioner.
Åbningstider:
Delikatesseforretning:
Mandag: lukket
Tirsdag – fredag: 11.30-18.00
Lørdag: kl 10.00 – 16.00
Søndag: kl 10.00 – 14.00
Køkkenet:
mandag: lukket
tirsdag: kl 11.30 – 16.00
onsdag-fredag: kl 11.30 – 18.00
lørdag: kl 10.00 – 21.30
søndag: kl 10.00 – 14.00
Her får du
- Danske og franske tapas
- Mel og korn fra Økomølleriet
- Svinekød, pølser og pålæg fra Gårdbutikken Bodebjerg
- Charcuterie og laks fra Fanø
- Økologisk Lam
- Oksekød fra Fårehavegård
- Kyllinger fra Allégården
- Økologiske kyllinger fra Sødam
- Franske delikatesser
- Kirsebærdelikatesser fra Selleberg
- Chokolade fra l'Artisan
- Øl fra Stensbogård
- Pasta fra Bornholm
- Gavekasser
- Lækkerier fra det søde liv
- Cider fra Kernegården på Fejø