Dansk Rosé fra Grands vin - smagen af frisk Fyn i din mund

I 1967 startede Sofies Grands bedsteforældre, Tove og Ejnar, med at producere deres egen vin hjemme på badeværelset. Tove og Ejnar har igennem årene forsøgt sig med produktion af vin på mange forskellige ting men vinen på solbær blev en succes og bliver stadig drukket hver dag på den sydfynske gård.

Grands vin blev startet af Sofie Grand. Sofie stoppede lægestudiet for at arbejde videre med familietraditionen og har nu igennem flere år, med mange forsøg og meget usmageligt frugtvin, endelig opnået den perfekte opskrift og smag.

Opskriften fra 1967 er blevet videreudviklet og forfinet, så vi i dag står med et produkt, vi er yderst stolte af og er nu på markedet med en unik solbærvin. En saftig terrasse-sag, som er dejlig tør, med fin frugt, ukompliceret og læskende.

Vi kalder den Dansk rosé.

Produktionen foregår i dag stadig hjemme på gården i byen Bjerne, der ligger udenfor den Sydfynske havneby Faaborg. Her er den ene gamle staldlænge blevet renoveret og omdannet til vinproduktion, hvor mor Helle, står for at fremstille vinen.

Danmark har gennem generationer produceret vin på bær og frugt fra baghaven.

Grands vin hylder denne tradition og udvikler nu i samarbejde med forskellige danske producenter en række af nye spændende frugtvine.

Med Dansk Rose har vi nytænkt den traditionelle druevin, typisk produceret og importeret fra Frankrig, Spanien eller Italien. Vi har valgt at bruge den danske baghave for at udnytte det store potentiale der ligger i vores mangeårige produktion af bær i Danmark.

Bær er rimelig taknemmelige og vi har i Danmark et klima som gør at vi hvert år har mulighed for at producere vores dejlige frugtvin til de danske terrasser, lokalt produceret og fyldt med kærlighed.

Dansk Rose er smagen af dansk sommer, frisk Fyn i din mund, solskin og gode stunder. Vi anbefaler at den nydes afkølet, i rigelige mængder og i godt selskab.

Kontaktoplysninger
Grands vin - Dansk Rosé
Telefon: +45 28735996