VI UDVIKLER OG PRODUCERER HÅNDBRYGGET ØL OG ANDRE KVALITETSDRIKKE MED FOKUS PÅ DET GODE HÅNDVÆRK, RÅVAREKVALITET OG UNIKKE SMAGSOPLVELSER.

Bryggeriet startede som et eksperimenterende kunstprojekt. Kunst i form af digte, lyrik og malerier blev fortolket i øl, og præsenteret så forskellige steder som Byens Lys, Johannes Larsen museet, Sak Kunstbygning med flere. Udover kunstprojektet ”øl, mad og digte” er det foreløbigt blevet til 41 kunstværker.

I 2015 blev bryggeriet et ”rigtigt” bryggeri. Siden har vi udviklet og produceret håndbrygget øl med fokus på det gode håndværk, råvarekvalitet og unikke smagsoplevelser. Når vi udvikler har vi særligt fokus på at lave øl der passer til mad. Vores mission er at gøre øl lige så anerkendt på middagsbordet som vin. Derfor er vores øl også særligt repræsenteret på restauranter og i delikatesseforretninger.

Vi laver dog også løbende eksperimenter der er tænkt som øl man bare nyder. Vi brygger i mindre batches, hvilket gør det muligt for os at realisere vores ideer, så forvent mere end bare et standard sortiment.

Kontaktoplysninger
Kunstbryggeriet Far & Søn
Vestergade 24
5700 Svendborg