På Nørhavegård har vi en passion og en ambition. Nemlig at producere og levere verdens bedste kød - til gavn for dig som forbruger, men ikke mindst til gavn for de dyr vi opdrætter.

Jersey tyrekalve er indtil i år blevet skudt kort tid efter fødslen. Simpelthen fordi det ikke kan betale sig at føde dem op, når de ikke kan give mælk som voksne. Vi har længe givet tyrekalve et godt liv – så du kan nyde lokalt oksekød med en god smag i munden.

Vi sørger for, at kalvene kan springe glade rundt på vores engdrag og spise sig mætte i det saftige græs. Efter to somre på engen og vintre i vores åbne stald, bliver dyrene slagtet uden stress og forvandlet til højkvalitets oksekød, og når det er krogmodnet hos slagteren som i gamle dage, er det lige til at blive skåret op til de fineste, møreste, saftigste stege og bøffer.

En stor sidegevinst ved dyrenes tålmodige gumlen på Nørhavegårds engarealer er, at det giver en stor variation af planter, fugle og smådyr. På den måde er du med til at passe på Langelands dyrebare natur, når du nyder vores kød.Det naturlige foder året rundt giver saftigt og velsmagende kvalitetskød - som måske er verdens bedste. Vi har i hvert fald spurgt gæster på sommerens store fødevaremarked, Kulinarisk Sydfyn, og 8 ud af 10 svarede, at de ikke har smagt noget bedre.

Fik vi sagt, at vi også har et lille hold frilandsgrise, som smager godt til jul?

Og naturligvis er det hele økologisk.

Åbningstider gårdbutik

Fredag kl. 12-18

Juni, juli, august onsdag kl. 16-18

Kontaktoplysninger
Nørhavegård
Sdr. Landevej 34
5900 Rudkøbing
Telefon: Tlf. 24 90 97 49