Med de fine frugtsmage og aromaer er Aqua Vitaes brændevine i familie med franskmændenes Eau de Vie de Fruits og Calvados, balkanlandenes Slivovitsj, tyskernes Obstler og rumænernes Palinka. Karsten brænder desuden kryddersnapse smagt til med bl.a. kvan og strandmalurt.

Sporbarhed
Det betyder meget for Karsten Kjer, at han kender de råvarer, han bruger til brændevinene.
- I den bedste af alle verdener burde vi kende historien bag alle de fødevarer, vi sætter til livs. Det gælder selvfølgelig også for brændevin. Sådan er verden som bekendt ikke - endnu! Men for vores brændevine er det i de fleste tilfælde muligt at oplyse om frugtens oprindelse helt ned til avlerens adresse, fortæller Karsten.

Følger årstiderne
Aqua Vitae Sydfyn arbejder i harmoni med årstiderne og udbuddet af egnet frugt. Skulle høsten af Ingrid Marie æbler slå fejl et år, ja så bliver der ingen Ingrid Marie-akvavit det år. Heller ikke selv om en frugtavler i Jylland kan levere varen.

Økologisk brændevin
Som de første i Danmark har Aqua Vitae Sydfyn fået godkendelse til at fremstille økologisk brændevin. Rækken af økologiske brændevine kan du blandt andet købe på Acqua Vitaes egen hjemmeside.

Forhandlere

WEBSHOP
www.webshop.aquavitaesydfyn.dk

Nærmeste forhandler oplyses ved henvendelse på kkm@no22.dk eller tlf. 61 36 81 83

Kontaktoplysninger
Aqua Vitae
Skårupørevej 22
5881 Skårup
Telefon: 61 36 81 83
E-Mail: kkm@no22.dk
Videopræsentation