Udviklingsstedet for fynske specialiteter
På Fyn findes der et væld af større og mindre frugt- og grøntavlere. Her dyrkes alt fra saftige sorte brombær til sjove stribede rødbeder. I disse år åbner nye muligheder for afsætning sig. Der er blevet stor efterspørgsel efter lokale produkter, og butikskæderne efterspørger marmelader, chutneyer, relish og mange andre forarbejdede varer.
Hvis du er frugt- og grøntavler og har lyst til at udvikle nye produkter til det nye marked – eller til din gårdbutik, så kan du afprøve dine ideer i Frugt- og Grøntkøkkenet. Her er plads og professionelt udstyr, som opfylder fødevarekravene. Du er velkommen til at tage en konsulent / kok med i køkkenet, hvis du har brug for sparring til opskrifter og emballage.
I Frugt og Grøntkøkkenet kan du eksperimentere med dine råvarer og lave nye produkter. Køkkenet kan bruges til at afprøve og teste opskrifter og klargøre disse til produktion. Det er også muligt at foretage mindre produktioner beregnet til salg.
Frugt og Grønt Køkkenet drives af Smagen af Fyn, og det ligger på Thaisen Hus i Hillerslev.