Kaspers vision med Brødkompagniet er at tilbyde friskt og ærligt brød bagt på de bedste økologiske råvarer.
Hvad er et godt brød? Det er der jo mange meninger om, men hos Brødkompagniet er det de gode økologiske råvarer og god tid, som kendetegner et godt brød. Et groft og luftigt brød, som mætter og smager af det mel og korn, det er lavet af. Rugbrød med eller uden kerner, som er saftigt, har en sprød skorpe og en tilpas syrlig smag. Det er Brødkompagniets defination af 'Det gode brød'.
Alle brød fra Brødkompagniet er bagt på surdej. Det er lidt af en kunst at bage med surdej og det giver en noget længere bagningsproces, men til gengæld tilfører det brødet en skøn, karakteristisk og let syrlig smag. Den syrlige smag kommer primært fra de mælkesyrebakterier, som dannes i surdejen. Surdejen bruges både som hævemiddel og smagsgiver hos Brødkompagniet.