En gastronomisk oplevelse i hjertet af Odense

Når du træder ind på Bryggeriet Flakhaven, ser du straks det imponerende brygværk med de store kobberkedler. Her møder du jævnligt en brygmester i færd med at sætte et af Bryggeriets egne berømte bryg over, så vi altid har vores eget frisk bryggede øl på hanerne

Vores dansk/franske køkken er sammensat med udgangspunkt i øllet. Det betyder, at øllet altid møder maden, enten som en anbefalet øl-menu eller som ingrediens i maden. Derfor kan du forvente en unik øl og mad-oplevelse, uanset om du besøger os til frokost eller aften. Hver måned tilpasser køkkenchefen menukortet, så det matcher årstidernes luner og udnytter de skiftende råvarer.

Med køkkenchef Jesper Danielsen har Bryggeriet Flakhaven fat i et talent med solide rødder i det fynske kromiljø kombineret med erfaringer fra den internationale madscene.
Jesper er uddannet tjener på én af Danmarks ældste kroer, Den Gl. Kro i Overgade, der stadig står som den blev opført i 1683 og siden uddannet kok på Vester Skerninge Kro.
Efterfølgende har han bl.a. været souschef hos Jacob Elkjær på Restaurant Fænøsund og restaurantchef på sushi-restauranten Aiko Sushi i Odense, inden eventyrlysten drev ham udenlands til et eksklusivt job i Dubai.

Som køkkenchef på Flakhaven er Jesper nu tilbage, hvor han er bedst – bag gryderne i eget storkøkken med ansvar for at betjene bryggeriets gæster med unikke oplevelser i form af traditionelle og internationale retter udviklet specielt til frisktappet øl af høj kvalitet.

Kontaktoplysninger
Bryggeriet Flakhaven