Maden serveres i Restaurant Dannebro, hvorfra der er en imponerende udsigt til både den nye og den gamle Lillebæltsbro. Med ild i pejsen og vin på køl er personalet altid parate til at modtage dig og dine gæster.
- Vores serviceniveau kalder vi værtskab, fortæller hotelchef Louise Oxving.
- Det betyder for os kunsten at få mennesker til at føle sig velkomne.
Køkkenet frembringer hver dag nye spændende retter af de bedste råvarer.
Ud over de faste menuer, byder køkkenet på spændende specialiteter, som bliver udviklet i takt med de skiftende årstider.
Her får du:
- Et idyllisk og dejligt hotel
- 18 suiter og 44 dobbeltværelser
- Á la carte restaurant med skøn terrasse med udsigt over Lillebælt og de to broer
- Moderne konference faciliteter
- Smukke og stemningsfyldte rammer for selskaber og konferencer
Åbningstider:
Frokost kl. 12-16
Aften kl. 18-22