Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser. 

Vi repræsenterer danske ølforbrugere i Forbrugerrådet, i Dansk Retursystem og vi arbejder politisk på både nationalt og internationalt plan for at sikre gode vilkår for ølforbrugere, -producenter, -importører og -forhandlere.

Danske Ølentusiaster blev stiftet i september 1998 som den første samlende ølorganisation i Danmark. Foreningen blev stiftet på Carlsens Kvarter i Odense af 22 ølentusiaster fra det meste af landet, og vi er nu over 8.000 medlemmer fordelt i ca. 50 lokalafdelinger.

Region Fyn dækker over fem lokalafdelinger: Odense, Middelfart, Faaborg, Svendborg og Østfyn, hvor der hver måned arrangeres medlemsmøder.

Se yderligere på www.ale.dk/regioner/fyn eller kontakt:

Danske Ølentusiaster Region Fyn
Uffe Lindhard
Regionsformand

Mobil: 4028 2494

Kontaktoplysninger
Danske Ølentusiaster Region Fyn
Telefon: 40282494