Kroen har deres egen krydderurtehave og en stor grøntsagshave. Det er egentlig alt, hvad en kok kan drømme om; et komplet spisekammer lige uden for døren.
For at udnytte det fuldt ud, genopdager kokkene stor viden helt tilbage fra almuekøkkenet. Ikke bare hvordan man henkoger, sylter, tørrer og gemmer bær, grøntsager, stenfrugter, krydderurter og blomster til de kolde måneder, men også en dybere viden om de enkelte sorter. Hvornår skal de plukkes og høstes, og hvordan anvendes de bedst?
Derfor er de gået i gang med at skabe et Almanak Køkken, hvor årets gang er planlagt efter en gastronomisk kalender for at få det optimale ud af råvarerne året rundt. De har opbygget og fremelsket et net af lokale og betroede leverandører og landmænd. Fx går de ikke efter den høne, der giver flest æg men efter den, der giver de mest velsmagende æg.
Åbningstider:
Maj - august
Aften: hverdag 18.30-20.00
Søndag lukket
Septemper - december
Marts - april
Aften: hverdag 18.30-20.00
Søndag - mandag lukket
Januar - februar
Aften: hverdag 18.30-20.00
Søndag - tirsdag lukket
Frokost åbent Juni til septemper.
Onsdag til lørdag
Septemper - maj
Frokost åbent ved minimum 8 personer.
Dette skal forudbestiltes.