Høj kvalitet, passion og et godt håndværk

Sammen med jer deler vi passionen for kaffe, nysgerrigheden og lysten til at gå på opdagelse i et komplekst univers. Vi tror på de rene råvarer, håndværket og de gode kvaliteter og udvælger de fineste speciality kaffer. Vi ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse, og derfor indkøber vi blandt andet økologiske kaffer og kaffer af en høj kvalitet.

 

Om vores rister og medejer Sine

Sine Klejs Gren er en af de få kvindelige certificerede ristere i Danmark og har for tredje år i streg været dommer til DM i ristning. Sine kendetegnes ved indsigt, fordybelse og grundighed og noget af det allervigtigste for Sine og Holy Bean er, at kaffens naturlige karakterer træder afbalanceret frem. Derfor ristes vores kaffer lysere, hvilket gør, at vi undgår bitterstofferne som f.eks. harsk og besk, men istedet får en langt mere `lys og feminin´ kaffe.

 

Hvad kan vi hjælpe med

Vi har stor erfaring i alt fra levering af kaffe til restaurationer, cafeer, specialbutikker, kontorer og til den enkelte kaffeentusiast. Vi anbefaler altid, hvis man har tid og lyst, at besøge os i vores risteri, så vi sammen kan finde den kaffe og løsning, som passer bedst til dig, dine kunder og/eller medarbejdere.

 

Hvor holder vi til

Vores mikroristeri har til huse i det smukke gamle elværk i Aarup på Vestfyn. Her har vi højt til loftet og hjertet på rette sted.

 

Åbningstider:

Vi er på risteriet mandag til fredag kl. 8.00 - 16.00.
Derudover holder vi åbent i risteriet den første lørdag i hver måned og selvfølgelig er vores webshop altid klar til at hjælpe med bestilling af god kaffe.

Kontaktoplysninger
Holybean
Aarup