Destilleriet producerer udelukkende spiritus af meget høj kvalitet; Økologisk gin og whisky lavet på de bedste råvarer og stolte, skotske traditioner.

Tusindvis af hammerslag har formet de mange fade, som skal give de bedste betingelser for malten, der får lov at gære dobbelt så lang som i et typisk skotsk destilleri. Det giver gærcellerne ro til at udvikle sig og omdanne sukkerstofferne til alkohol i den rå bryg.

Efter brygningen destilleres der to gange under nøje overvågning for at ramme de helt rigtige punkter at tage produktet fra. Det sikrer den rette smag og en renhed, som er kendetegnende for både Mosgaards gin og whisky, der efter lagring på egetræsfad får sin smukke farve og sødme med noter af bl.a. fersken, karamel og vanilje.

Den første Single Malt Whisky frigives marts 2019 efter at have ligget på fade i mere end 3 år. Gin har været en stor del af Mosgaards første år og har vundet adskillige internationale priser for den høje kvalitet

Åbningstider:

Vores åbningstider skifter hen over året, og de aktuelle kan checkes på vores hjemmeside https://mosgaardwhisky.dk hvor der også står mere om mulighederne for rundvisning og smagninger

Kontaktoplysninger
Mosgaard Whisky
Tanghavevej 43
5883 Oure