De startede med at producere økologisk juice og sodavand under navnet NaturFrisk, men i 2001 vurderede de, at tiden var inde til at genoptage ølproduktionen på Ørbæk Bryggeri – en økologisk produktion.

Hvorfor økologisk? 
Svaret er simpelt; for vores børns og efterkommeres skyld er der al mulig grund til at tænke og handle økologisk for at bevare balancen i naturen. 

Niels og Nicolai mener, at det vi putter i munden skal være af den bedste kvalitet. Derfor brygger de ud fra den overbevisning, at den bedste smag fås ved at benytte de bedste råvarer, og det er de økologiske råvarer. 

Smagen af humle
- Vi ønsker, at Ørbæk Bryggeri skal være kendt som et nyskabende bryggeri, og derfor udvikler vi konstant nye øltyper, siger Niels og Nicolai.  

- På den måde håber vi at kunne udbrede kendskabet både til de mange smagsvarianter af øl og til ølbrygningens håndværksmæssige traditioner.

Af respekt for bryggeriets historie og sjæl står brygudstyr og malteri uberørt, og det giver et historisk vingesus, som kan mærkes hvad enten man som gæst deltager i en af de mange rundvisninger eller blot går på opdagelse i butikken.

Åbningstider for butik:

Mandag - torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag - søndag: Lukket

Grossistliste

Ørbæk Bryggeri produkter forhandles hos udvalgte restauranter og caféer samt en række af landets supermarkeder, bl.a.:

Se den fulde grossistliste her.

Forhandlere
  • SuperBrugsen
  • Kvickly
  • Føtex
  • SuperBest
  • Bilka
  • Rema 1000
Kontaktoplysninger
Ørbæk Bryggeri
Assensvej 38
5853 Ørbæk
Telefon: 86 80 37 67
Videopræsentation