Menuen følger årets gang og de råvarer, der gør hver sæson helt speciel. Fra tidlige fjordrejer til vinterretter med kål, højtidernes spiser og store julefrokoster.

Al mad bliver tilberedt fra bunden, og restaurantens à la Carte-kort er baseret på friske og lokale råvarer fra fynske producenter.

Inspirationen til à la Carte-kortet henter Restaurant Knudsens Gaard mange steder fra. Det kan være på markeder, ude hos producenterne, i naturen og i egen køkkenhave, som er fyldt med masser af krydderurter og gamle æbletræer.

Restauranten er en del af Hotel Knudsens Gaard, som kan dateres helt tilbage til 1100-tallet. Omgivelserne og det smukke bindingsværk vidner om stedets lange historie og giver restaurant og hotel en unik sjæl og charme. 

Åbningstider: 

Frokost: alle hverdage
Aften: alle ugens dage.

Kontaktoplysninger
Restaurant Knudsens Gaard
Hunderupgade 2
5230 Odense M
Telefon: 63 11 43 10
Videopræsentation