Kokkene på stedet forkæler jer med en menu inspireret af det nordiske køkken med mange hjemmelavede specialiteter tilberedt af sæsonens bedste råvarer.

- Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt, fortæller køkkenchefen, Martin Riber.

-Det betyder, at vi aldrig rigtig helt ved, hvilken marmelade Dorthe har valgt at lave, eller hvad Jarl har fundet i haven, tilføjer han smilende.

På Gl. Avernæs er der fantastisk mad og stemning, fordi folkene bag mener, at god mad giver overskud og glæde i hverdagen. De ser det hver dag.

- Det er vigtigt for os, at alle gæster på Sinatur hotel Gl. Avernæs bliver budt på hjemmelavede specialiteter af de bedste råvarer - gerne dyrket helt lokalt. Samtidig mener vi, at nærhed også betyder en forpligtelse overfor kommende generationer, og derfor fokuserer vi også i vores valg af råvarer på bæredygtighed. Vores menuer tager altid afsæt i sæsonens råvarer. Vi bruger traditionelle forædlingsmetoder som saltning og røgning. Vi lægger vægt på smag og afveksling - og vi mener, at god mad tager tid.

Som den eneste hotelkæde i Danmark er Sinatur blevet tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Mærket viser, at andelen af økologi i køkkenet ligger på mellem 30-60%.

Læs mere her om restaurantens gastronomiske profil her.

Åbningstider:

Restauranten holder åben hver dag i tidsrummet 12-21. 
Bordreservation anbefales.

Kontaktoplysninger
Sinatur Hotel Gl. Avernæs
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
Telefon: 63 73 73 73
Videopræsentation