Hvem står bag Fyens Økologi


Martha og Camilla blev i foråret 2021 set på tv hvor de prøvede kræfter med den nordske vildmark. Men før og efter denne ekstreme campingtur, har de brugt det meste af deres tid på noget af det de sætter mest pris på i livet - god mad.

For Martha og Camilla findes der ikke god mad uden gode råvarer. Og gode råvarer er ikke bare noget som smager magisk godt, det er råvarer som har haft et godt liv hvad enten det er dyr eller planter. Derudover er råvarerne dyrket med respekt for naturen, så grundvandet ikke forurenes med pesticider, og så der bliver passet på de mikroorganismer, som er grundlaget for alt liv på jorden.

Et gammelt ordsprog siger: "Du er hvad du spiser", og Martha og Camilla håber at flere mennesker vil spise flere glade og kærligt dyrkede råvarer, som samtidigt støtter den lokale producent.

Gårdbutik på adressen og onlinesalg med levering lige til døren: fyensokologi.dk

Åbningstider:

onsdag og fredag 12:00-18:00

lørdag og søndag 11:00-17:00

 

Lidt om produktionen på Skovlyst

Vores høns har meget mere stald plads end øko-regler kræver.
Det gi’r gladere, sundere, stærkere og ustressede høns.
Vi har beplantet hønsegården med over 300 frugttræer og buske. Det gi’r ideelle og naturlige forhold for hønsene, og skaber en større biodiversitet til glæde for hønsene, os selv, og den natur vi alle er en del af.

Alle vores æg er håndpakkede. Det gi’r en høj kvalitet af æggene ift. Holdbarhed, udseende og naturligvis den menneskelige kærlighed, som vi lægger i hvert æg i processen.

Gårdbutik på adressen og i Storms Pakhus, Odense
Netsalg: onlinetorvet.dk


Åbningstider:
Man. – Fre. 11:00-17:00

Kontaktoplysninger
Fyens Økologi
Søfældevej 2
5750 Ringe
Telefon: 42608261